torstai 21. kesäkuuta 2012

Here we are!

Aamulla heraamme noin neljan-viiden aikaan kukonlauluun. Kahdeksalta soi kello heratykseksi armokodilla. Yot ovat taynna koirien haukuntaa ja heinasirkkojen sirkutusta, joten osa meista tarvitsee unta saadakseen korvatulpat.

Tanaan olemme shoppailleet Thamelin alueella, Kathmandun keskustassa. Liikkeet ovat taynna lahinna koruja, haaremihousuja, pashminahuiveja ja huovutettuja tuotteita. Myoskin paikallisia koriste-esineita kuten buddhan ja norsujen figuureja loytyy jokanurkalta.

Nyt olemme loytaneet eteemme toimivan tietokoneen hotellista. Taalla lienee myoskin ainut uima-allas koko Kathmandussa, ainakin ensimmainen jonka naimme. Olemme saaneet polskutella siina pienta maksua vastaan. Nepalilaiset oppaamme Santosh ja Lavin saivat myoskin uima-opetusta meilta missionuorilta, silla heilta puuttui uimataito kokonaan.

Tarina jatkuu Niinan toimesta, yllaolevan kirjoittanut Piia :)


Hengissa viela!

Paasinpa minakin viimeinki kaymaa koneella! Ei tosiaan toimi netti meilla tuolla armon kodissa joten blogiin ei paase noin vaa kirjottelee. Mutta joo, taalla on varmaa jo jauhettu ties kuin paljo siita, kuin tulista ruoka on. Pakko kuitenki mainita viela, etta parit ruoat on ollu niin tulisia mun makuun, etta iha itku on meinannu tulla. Nalkakuolema ei oo kuitenkaa viela koittanu, pitaa vaan yrittaa tilata jotaki lansimaista ruokaa.

Kaikki on halpaa ja mukavaa on ollu, aikaki on menny tosi nopeeta, eka viikko jo takana! Terkkuja kaikille Suomeen, ikava!

Kirjoittanut Niina


6 kommenttia:

  1. Terveisiä vaan täältä Suomestakin teille kaikille, jos nyt kommentteja ehditte lukea

    toivottelee

    Vuokko K (Hannelen ja Kristiinan äiti

    VastaaPoista
  2. Kaisalle paljon terveisiä koko suvulta Iin juhannusjuhlasta!
    Nauttikaa te siellä erilaisesta juhannuksesta,

    terv. Riitta (-täti)

    VastaaPoista
  3. Hyvää juhannusta koko porukalle:) Muistakaa nauttia koko ajasta ja laittaa kokemukset elämän reppuun:)Kai ne ruuat aina makkaran voittaa?!! Tuulikille ja Tarjalle tsemppiä porukan kanssa.

    VastaaPoista
  4. Dhanyabad kaikille!
    tv me kaikki

    VastaaPoista
  5. Tervehdys teille nuoret
    On ollut mielenkiintoista lukea teidän matkakertomusta. Enkeleitä ja varjelusta teille nuoret sinne, kun kuljette eri paikoissa.
    Linda, Aino-kummilta enkeleitä sinulle!

    VastaaPoista
  6. Moi
    Tervehdys täälä koleasta Suomesta.
    Täällä kaikki hyvin,kovasti jo odotellaan teitä kotia päin.
    Rakkaat terveiset Niinalle ja Piialle.tv äiti,isi ja Jasu.

    VastaaPoista